MBS-fit

Biocircuit 

 

PAST BIOCIRCUIT TRAINING BIJ MIJ?

BIOCIRCUIT

WAT IS HET?

Het Biocircuit is de volgende stap in de fitness-evolutie. Supermoderne hoogwaardige apparatuur past zich automatisch aan op uw lichaam en sportprogramma. Uw resultaten zijn meetbaar zodat u weet welke progressie u boekt.

Met krachtige trainingen van 30 minuten al resultaat, zonder risico van blessures?

Wanneer u bij MBS-fit binnenkomt met de voor u ingestelde eigen polsband, weet ons Biocircuit van Technogym welk programma zij moet voorbereiden. De polsband communiceert namelijk met alle apparaten in het Biocircuit. Al uw persoonlijke instellingen worden dan herkend zodat alles automatisch wordt ingesteld. Daar hoeft u zelf niets aan te doen.

PAST BIOCIRCUIT TRAINING BIJ MIJ?

BIOCIRCUIT

HOE WERKT HET?

Tijdens de intake hebben wij samen uw persoonlijke trainingsplan opgesteld. Dit is de basis van de voortgang die u met het Biocircuit gaat boeken. Tijdens de demonstratie stelt de persoonlijke instructeur de apparaten voor u in.

De apparaten in het Biocircuit staan dan standaard ingesteld op:

– Uw lichaamslengte en zithoogte
– Uw gewicht
– Uw trainingsdoelen

Voordelen BIOCIRCUIT

Slechts 2 x per 7 dagen 35 min. trainen
Hét alternatief voor de normale sportschool
Je zit maximaal 4 minuten op hetzelfde toestel
Veilig sporten met volautomatische toestelinstellingen

Bent u al begonnen met trainen? Ook dan laat MBS-fit u zeker niet los. U kunt altijd bij onze persoonlijke coaches terecht als u vragen heeft.
Gedurende uw hele training volgt het Biocircuit uw voortgang. Eens in de 8 weken volgt de evaluatie, maar het is zeker mogelijk om tijdens het trainen uw ontwikkeling door te spreken of vragen te stellen.

Stuur ons een bericht of kom langs !

Oegstgeest

MBS-fit

Kempenaerstraat 93

2341 GK OEGSTGEEST

tel : 071-8893252

email : info@mbs-fit.nl